CAMERA IP JOVISION JVS-H210 WIRELESS 1MP HD

CAMERA IP JOVISION JVS-H210 WIRELESS 1MP HD

Pret mic si performanata fara egal? Da, se poate, achizitionand camere supraveghere Jovision. Modelul JVS-H210 este o camera supraveghere interior care beneficiaza de tehnologie wireless si care inregistreaza non-stop imagini clare si detaliate.

Camera supravevghere video este echipata cu un senzor de imagine CMOS cu o dimensiune de 1/4 inch si reda flux video la rezolutie buna HD 720P folosind un numar de 25 de cadre pe secunda. Mai specificam faptul ca inglobeaza o lentila M12 de 3.6 mm cu control focus fix. In plus, pentru o vizibilitate nocturna foarte buna, incorporeaza 10 leduri IR care surprind orice miscare pe o distanta de pana la 10 metri.

Camera IP wireless oferita de Jovision incanta privirea atat prin aspectul sau inovator si elegant, cat si prin calitatea imaginii oferite. Aceasta este o camera ce poate fi accesata de la distanta, tot ce aveti nevoie este de o conexiune la internet in ambele locatii, atat in cea in care se afla camera, cat si in cea in care va aflati dvs. Prin intermediul conexiunii wireless a camerei la router veti scapa de o mare problema si anume cea a cablarii locuintei.

Mai mult decat atat, nemaiavand nevoie de cabluri, costurile aferente instalarii unei astfel de camere IP este redus considerabil. Camera beneficiaza de functia plug and play, astfel nu mai aveti nevoie de nicio setare pentru a putea accesa camera direct de pe telefonul mobil.

Camera IP Jovision JVS-H210

Nu trebuie sa va mai faceti probleme cu privire la necesitatea unui IP static sau a setarilor de port forwarding. Accesul de la distanta de pe dispozitivele mobile poate fi realizat atat pentru sistemul de operare iOS, cat si pentru Android. De asemenea, puteti vizualiza camera prin IE, prin programul de management (CMS) ce insoteste camera.

O functie deosebit de importanta pentru aceasta camera IP Jovision JVS-H210 o reprezinta functia de triplu streaming prin care utilizatorul poate selecta streamul si poate ajusta rezolutia. In plus, camera beneficiaza de o serie de alte caracteristici deosebit de importante cum ar fi functia de detectie la miscare, de alertare prin e-mail, de privacy mask, filtru IR-cut sau posibilitate de stocare locala pe un SD-card de maximum 64GB.

Cu ajutorul functiei de detectie la miscare puteti configura camera IP Jovision JVS-H210 sa va notifice prin e-mail in momentul in care aceasta detecteaza miscare in raza ei de actiune. Filtrul IR-cut are rolul de a pastra naturaletea culorilor indiferent de conditiile de lumina existente in cadru.

Daca doriti sa optati pentru inregistrare a imaginilor captate de camera IP Jovision JVS-H210, puteti introduce un SD-card de maximum 64GB in camera si aceasta va putea inregistra local fie continuu sau la detectia de miscare, alegerea apartinandu-va. Camera include audio bidirectional, astfel ca veti auzi si veti fi auzit de cei aflati in incapere indiferent de distanta care va desparte. Cu ajutorul ledurilor IR aveti garantata o monitorizare permanenta a locuintei sau afacerii dvs. indiferent ca este zi sau noapte, distanta de iluminare pe timpul noptii ajungand la circa 8M.

 

Caracteristici generale camera IP Jovision JVS-H210

–        Configurare wireless la reteaua de internet;

–        Incorporate microfon si difuzor pentru comunicare bidirectionala;

–        Posibilitate de stocare locala a imaginilor pe un SD-card de maximum 64GB (SD-card-ul nu este inclus);

–        Formatul fisierelor inregistrate este MP4;

–        Permite monitorizare de la distanta atat prin sistemele de operare iOS sau Android, cat si pe un calculator cu ajutorul softului client (CMS) furnizat alaturi de camera;

–        Incorporate leduri IR pentru vizibilitate pe timpul noptii pe o distanta de circa 8M.

 

Specificatii tehnice camera IP Jovision JVS-H210

Camera

Senzor imagine: 1/4″CMOS

Rezolutie: 1280×720

Pixeli: 1.0MP

Compresie: H.264/JPEG

Cadre pe secunda: 25fps

Bit Rate: 64Kbps~8Mbps

Iluminare minima: 0Lux (leurile pornite IR)

Lentila

Tip lentila: M12

Dimensiune lentila: 3.6mm

Focus: Fix

Functii

Privacy Mask: 4 arii rectangulare

Control expunere: Auto

Gain Control: Auto

White Balance: Auto

Zi si noapte: Filtru IR-cut cu comutare automata color – alb/negru

Ajustare video: permite ajustarea contrastului, a luminozitatii, a gradului de saturatie

Operatiuni de la distanta: sistem, stream, utilizator, management retea

Detectie la miscare: Da

Alarma: E-mail; Client

Intercom audio: Suporta

Capacitate de stocare loacala: 64G (cardul nu este inclus)

Interfata

Intrare audio: 1 intrare audio (microfon)

Iesire audio: 1 iesire audio (difuzor)

Slot TF-card: 1 slot TF-card standard

Reset: Revenire la setarile de fabrica

Retea

Wireless: WIFI

Dual Stream: Suporta

Protocol: HTTP,TCP/IP,ICMP,UDP,SMTP,DHCP,DNS,PPPOE

Transmisie: Protocol intern Cloudsee

General

Leduri IR: 10 leduri IR

Distanta IR: 10m

Temperatura: -20℃~55℃

Umiditate: 10%~90%

Alimentare: DC 5V

Consum: ≦3.2W

Material: PVC

Dimensiuni (W×H×D)(mm): 78×120×90mm

Greutate: 800g

Instalare: Pe masa / birou

 

Vezi produsul

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA IP JOVISION JVS-H210 WIRELESS 1MP HD
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post