CAMERA IP DLINK DCS-932L IR 5M

CAMERA IP DLINK DCS-932L IR 5M

Pentru o buna monitorizare a locuintei veti avea nevoie de camere IP performante si usor de instalat. Acestea sunt utile pentru a transmite flux de imagini pentru aplicatii de supraveghere si inregistrare.

Gama de produse D-Link este realizata pentru o instalare rapida si usoara, administrarea lor fiind una simpla. Prin intermediul unei interfete web cu ajutorul careia puteti inregistra direct pe hard drive-ul calculatorului personal sau utilizand un dispozitiv de stocare extern.

Camera IP Dlink DCS-932L beneficiaza de un senzor de imagine CMOS de intensitate scazuta cu o dimensiune de 1/5 inch. De asemenea permite vizibilitate nocturna pe o distanta de maximum 5 metri. Camera de supraveghere cuprinde o lentila de 2.8 mm care poate realiza zoom 4x.

Camera IP Dlink DCS-932L poate furniza capturi video chiar si atunci cand luminozitatea este foarte slaba sau inexistenta, obtinandu-se astfel un dispozitiv ideal pentru supravegherea copilului in camera sa. Mai mult decat atat, datorita microfonului incorporat camerei IP il puteti auzi pe cel mic. In plus, prin intermediul aplicatiei mydlink puteti accesa cu usurinta inregistrarile de pe camera supraveghere video de oriunde aveti acces Internet sau conexiune 3G, la orice ora.

Asadar, aceasta camera IP intruneste toate conditiile unei bune supravegheri interioare. In plus poate fi achizitionata la un pret foarte mic. Datorita design-ului simplu, minimalist, isi gaseste locul in absolut orice locuinta.

Camera Supraveghere IP D-Link DCS-932L, Day/Night, Wireless N, WPS, IR 5m, microfon, Vizualizare Imagini Prin Cont Gratuit Mydlink

Vezi produsul

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA IP DLINK DCS-932L IR 5M
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post