CAMERA IP AEVISION AE-13AH2B-3604-VP

CAMERA IP AEVISION AE-13AH2B-3604-VP

Camera IP Aevision AE-13AH2B-3604-VP este deosibir de performanta si foarte rezistenta. Se monteaza usor si se configureaza rapid si va constitui ajutorul de nadejde pentru securitatea casei si a afacerii dumneavoastra. 

Camera supraveghere are in componenta un senzor de imagine de 1.3 MP BG0703 CMOS cu o dimensiune de 1/2.7 inch ce reda flux video la rezolutie buna 960P. Mai precizam faptul ca beneficiaza de o lentila de 4 mm cu control focus fix si un filtru IR-cut cu comutare automata.

In componenta acestei camere IP se regasesc leduri cu infrarosu care permit vizibilitate in conditii de iluminat slab sau inexsitent pe o distanta nu mai mare de 30 de metri. Astfel, camera supraveghere exterior de tip bullet va surprinde orice miscare in detaliu. Mai precizam ca permite dual-stream si prezinta standard de comrepsie video H.264.

Camera IP Aevision AE-13AH2B-3604-VP beneficiaza de modul PoE si, datorita functiei Plug and Play, permite acces de la distanta, direct de pe telefonul mobil, oricand, de oriunde. Foarte rezistenta, are in componenta o carcasa durabila cu protectie IP66.

Specificatii CAMERA IP AEVISION AE-13AH2B-3604-VP

1/2.7″ BG0703 Senzor CMOS 1.3MP Megapixel

Chip Grain GM8135S Compresie video H.264 Lentila fixa megapixel, cu filtru IR-Cut

Protocolul i8s de conectare automata a camerelor IP Aevision cu NVR-urile Aevision fara adresa IP

Permite dual-stream

Iluminare minima 0Lux (cu ledurile pornite)

Lentila fixa megapixel: 4mm

Distanta de iluminare: 30M

Incorporate 36xΦ5 leduri IR 

Incorporat modul PoE

Compatibil Snap/Email/FTP/NTP/UPNP/ONVIF

Acces de la distanta prin intermediul functiei P2P

Vizualizare pe telefonul mobil / CMS / IE                                                                        

Rezistenta la apa: IP66

Alimentatorul nu este inclus.

Filtrul IR-Cut este un filtru color care blocheaza infrarosu, iar utilitatea sa este regasita in numeroase situatii. Pentru a obtine culori reale de la o camera color in conditii de lumina intense este necesar un filtru IR-Cut. Spectrul color sesizat de ochiul uman este destul de limitat, comparativ cu spectrul sesizat de o camera si acest lucru este cel mai usor de observant in regiunea de intrarosu a spectrului, unde diferenta de sensibilitate este semnificativa. Este important de retinut acest aspect, intrucat majoritatea surselor de lumina, inclusive soarele, emit radiatii infrarosii. O camera color pe timp de zi, fara un filtru IR-Cut va identifica un numar crescut de infrarosii care vor reda niste culori distorsionate. In conditii de noapte filtrul se va retracta pentru a permite luminii nenaturale (precum ledurilor infrarosii) sa patrunda in senzorul de imagine pentru a imbunatatii calitatea imaginii. 

Camera poate fi accesata de la distanta de pe dispozitivele mobile. Oriunde v-ati afla puteti fi permanent conectat la toate evenimentele petrecute acasa sau la birou.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA IP AEVISION AE-13AH2B-3604-VP
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post