CAMERA IP AEVISION AE-13AA2B-3606-VP 1.3MP POE

CAMERA IP AEVISION AE-13AA2B-3606-VP 1.3MP POE

Nu ezitati sa adaugati pe lista dumneavoastra de cumparaturi o camera de supraveghere produsa de Aevision. Foarte performanta si usor de instalat, camera AE-13AA2B-3606-VP este un model de tip bullet, ideala pentru supravegherea spatiilor exterioare. Instalate in puncte strategice, orientate catre punctele de aces in cladire, camerele IP sunt deosebit de eficiente si vor descuraja orice tentativa de patrundere si vor monitoriza atent spatiul.

Camera IP Aevision AE-13AA2B-3606-VP inglobeaza un senzor de imagine BG0703 CMOS cu o dimensiune de 1/2.7 inch si reda flux video la rezolutie buna 960P. In plus, are in componenta o lentila de 4 mm cu control focus fix si beneficiaza de compresie video H.264. Nu pierdeti din vedere faptul ca aceasta camera supraveghere cuprinde un filtru IR-cut cu comutare automata. Mai mult decat atat, inglobeaza 5 leduri cu infrarosu care ofera vizibilitate nocturna buna pe o distanta de aproximativ 30 de metri. 

Foarte important de retinut, camera IP beneficiazade modul POE, permite conectare rapida la internet datorita functiei P2P si are rezistenta la apa si intemperii. Asadar, aceasta camera supraveghere video indeplineste toate conditiile unui echipament performant.

 

Specificatii tehnice CAMERA IP AEVISION AE-13AA2B-3606-VP

1/2.7″ BG0703 Senzor CMOS 1.3MP Megapixel

Chip Grain GM8135S Compresie video H.264 Lentila fixa megapixel, cu filtru IR-Cut

Protocolul i8s de conectare automata a camerelor IP Aevision cu NVR-urile Aevision fara adresa IP

Permite dual-stream

Iluminare minima 0Lux (cu ledurile pornite)

Lentila fixa megapixel: 4mm

Distanta de iluminare: 30M

Incorporate 36xΦ5 leduri IR 

Incorporat modul PoE

Compatibil Snap/Email/FTP/NTP/UPNP/ONVIF

Acces de la distanta prin intermediul functiei P2P

Vizualizare pe telefonul mobil / CMS / IE                                                                        

Rezistenta la apa: IP66

Alimentatorul nu este inclus.

 

Filtrul IR-Cut CAMERA IP AEVISION AE-13AA2B-3606-VP

este un filtru color care blocheaza infrarosu, iar utilitatea sa este regasita in numeroase situatii. Pentru a obtine culori reale de la o camera color in conditii de lumina intense este necesar un filtru IR-Cut. Spectrul color sesizat de ochiul uman este destul de limitat, comparativ cu spectrul sesizat de o camera si acest lucru este cel mai usor de observant in regiunea de intrarosu a spectrului, unde diferenta de sensibilitate este semnificativa. Este important de retinut acest aspect, intrucat majoritatea surselor de lumina, inclusive soarele, emit radiatii infrarosii. O camera color pe timp de zi, fara un filtru IR-Cut va identifica un numar crescut de infrarosii care vor reda niste culori distorsionate. In conditii de noapte filtrul se va retracta pentru a permite luminii nenaturale (precum ledurilor infrarosii) sa patrunda in senzorul de imagine pentru a imbunatatii calitatea imaginii. 

Camera poate fi accesata de la distanta de pe dispozitivele mobile. Oriunde v-ati afla puteti fi permanent conectat la toate evenimentele petrecute acasa sau la birou.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA IP AEVISION AE-13AA2B-3606-VP 1.3MP POE
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post